Není-li uvedeno jinak, píše a fotí Petr Hanáček.

Na malé náhledy klikněte, zvětší se do nového okna


Druhý srpnový víkend

Ještě pár fotek z "nefoukavého" víkendu:

Pepa Fabiánek zvažuje možnost účastnit se S-Regaty na Finnovi a tak začal trénovat - nenápadně dal loď na vodu a zmizel směrem k Čínské zátoce; leč oko kamery ho dostihlo...
. Slabý vítr využíval k tréninku kde kdo - Karel Hoder letos nepatří k častým návštěvníkům areálu, ale Finna tento víkend na vodu dal , stejně jako Franta Forman svého Vogela . Předsedkyně Hanka Keršnerová si zajezdila důkladně a spokojený byl také Ing. Radovan Novotný . Trénoval také Ivo Legner s bratrem a samozřejmě Armín Ahne . Po opravdu dlouhé době se na jachťáku objevil Ing. Tomáš Kouřil. Přivezl Vauriena, kupu dětí a zahájil výcvik kosatníků. Po teoretické přípravě se loď úspěšně vzdálila od mola a začala cvičná plavba . Méně úspěšná byla první plavba nového člena Jardy Teplého. Jeho Finn se při zkušební plavbě choval na vodě sice dobře, ale jen do okamžiku, kdy v celkem mírném poryvu praskl a zlomil se stěžeň. Loď jsme s pomocí "pilota" dopravili k molu , ale poškozená loď zatím nevyjede.

Večer kontroloval Denis kvalitu špízu na grilu a po jeho zkonzumování jsme vyrazili na Svitavici na pivko. Odtud fotky nemám, zato ráno jsem si přivstal, což objektiv foťáku vždy ocení:


(fotky s prasklým stěžněm fotil Ivo Legner)