Není-li uvedeno jinak, píše a fotí Petr Hanáček.

Na malé náhledy klikněte, zvětší se do nového okna


Pátek 6. července

Foukal krásný, silný a čistý západní vítr. Zde je pár fotek, které poslal Milan Holas senior.

 


První polovina července

Tropické klima, které přineslo proudění horkých vzduchových mas ze severu Afriky, způsobilo, že i v našem areálu bylo nejlépe ve stínu. Teplota vody dosáhla 26 stupňů, takže ani koupel už nebyla nijak osvěžující.
Finna si dovezl také Karel Hoder a hned si zajezdil aspoň ve slabém větru . Na dobrý vítr si opět počkali Armín Ahne (který oslavil narozeniny už po dvaasedmdesáté - neuvěřitelné, gratulujeme!) a Standa Horák . Petr Švancara se vrátil z Lanzarote a velmi si pochvaloval tamní mírné klima. Sice tvrdil, že na Kanárské ostrovy si finna nevzal, ale podle toho, jak se ležérně stavěl k jachtingu na Křetínce - kdo ví? Po dlouhé době se objevil i Petr Kantořík a hned dal na vodu svou 420 .

Ráno po horké noci je v areálu klídek , Hana Keršnerová si čte ranní Timesy (teda koukám, že nějaké menší vydání :-), zatímco Lada Stejskalová ani po změně příjmení nezměnila své zvyky a pohodlně se usadila na mole s ranní písní na rtech . Hana to ale dlouho nevydržela a už se nad ztichlou vodní plání nese duo HaLa: .

Tomáš Stejskal napřed lovil special záběry do své kamery , ale pak nastrojil Giselle a s klučíky vyrazili na vodu ... Tož, hezký den!